Plan de afaceri step by step

Plan de afaceri step by step își propune sa dezvolte capacitatea studentilor de a crea un plan de afaceri. Aceasta activitate se va desfășura pe parcursul unei saptamani. În primele două zile (23-24 noiembrie), studenții vor participa la traininguri în care vor dobândi cunoștințele teoretice necesare elaborării unui plan de afaceri. Ulterior, în următoarele zile, vor elabora un plan de afaceri, utilizând cunostiintele dobandite în urma trainingului. În ultima zi se vor organiza pitch-uri ale planurilor de afaceri în fața unei comisii de specialitate care va oferii feedback și sprijin. Această activitate este dedicată unui număr de cel puțin 20 de studenți ai universității, împărțiți în echipe.

În perioada 22-26 Noiembrie va așteptăm la evenimentul marca SAS UBB- Plan de afaceri step by step.

Activitatea își propune sa dezvolte capacitatea studentilor de a crea un plan de afaceri.

În primele două zile (22-23 Noiembrie), studenții vor participa la traininguri în care vor dobândi cunoștințele teoretice, precum:

– Despre inovație si cum putem dezvolta idei inovative

– Idea validation workshop

– Business plan workshop

– Pitching workshop

După aceste doua zile de workshop-uri participantii vor completa planul de afaceri personal si îl vor prezenta în data de 26 noiembrie în fața juriului pentru feedback premii pentru această ediție a Planului de Afaceri Step by Step

Locul 1: 1500 euro

Locul 2: 1000 euro

Locul 3: 500 euro

Mulțumim partenerilor noștrii de la BCR.

Membrii juriului

Florin Pop

Florin activează de peste 20 de ani în industria investiţiilor şi a consultanţei de business. Este investitor, business mentor și are un portofoliu de +100 startup-uri, proiecte de business și echipe pe care le-a consiliat și dezvoltat în carieră. Este Fondator și Managing Partner la Primainvest Capital Management, companie care se ocupă de investițîi, administrarea activelor și consultanță în afaceri. În prezent este investitor în câteva startup-uri de mare potențial: Telios Care, Bookr, AiVA, ThinkOut, Nifty Learning, Cartloop, Easy Sales, Cyscale, SanoPasso, StageMe iar în unule dintre aceste proiecte este și Board Advisor. În ultimii ani a mentorat mulţi tineri antreprenori și echipe de startup în dezvoltarea lor, pentru că îi place să ajute oameni și proiecte cu potențial.

Călin Sipoș

Călin este președintele Cluj Startups, unde este implicat din 2019. Acesta a manageriat diverse proiecte (Upster Startup Conference, Startup a la Cluj, Startups Drinkabout) și este implicat în diverse evenimente de startup comunitare și parteneriate. Din 2020 face parte din echipa Startup Weekend Cluj. Activitățile de zi cu zi constau în furnizarea de servicii de consultanță în software, cu accent pe dezvoltare și management de proiect. Timp de 11 ani a fost la rândul său devloper, product owner, technical designer și project manager pe diverse proiecte și programe software pentru întreprinderi. Info: Cluj Startups este un ONG care activează sub diverse entități administrative din 2012. Misiunea este să susțină și să faciliteze creșterea ecosistemului de startup-uri, prin diversele inițiative pe care le oferim (Upster Startup Conference, Transylvania Angels Network, pre-accelerator, Startup House: Club for startups, events, meetups etc.), parteneriate, și având rădăcini comune cu Comunitățile(Freshblood, Cluj.AI, FintechCamp). Link: https://clujstartups.com/ membru al juriului Planului de Afaceri Step by Step este

Iulia Dragut

Iulia este senior social banker la BCR și are interese puternice în comunitățile de afaceri, educație și tehnologie. Activitatea ei profesională de zi cu zi în BCR se concentrează pe proiecte de creștere și educație destinate startup-urilor.