Societatea Antreprenorială Studențească

Cluj-Napoca, Teodor Mihali 58-60, sala 120
sasubbcluj@gmail.com

Eu sunt propriul meu manager

Eu sunt propriul meu manager este un eveniment marca SAS UBB, adresat studenților pasionați de lumea antreprenoriatului, care are ca scop dezvoltarea abilităților de gestionare eficientă a finanțelor. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Școala de Valori.

Ce este Școala de Valori?

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă a cărei viziune este dezvoltarea prin educație inovativă a unei societăți bazate pe valori.

Care este programul proiectului ,,Eu sunt propriul meu manager”?

Proiectul va debuta cu o serie de training-uri desfășurate în perioada 4-5 august. Participanții vor putea apoi dezvolta planul personal de gestionare financiara pe parcursul următoarei săptămâni, la finalul acesteia beneficiind de o sesiune de feedback din partea trainerilor.

Ai nevoie de indrumare si resurse educationale in ceea ce priveste gestionarea financiara?

Eu sunt propriul meu manager este un eveniment marca SAS UBB, adresat studenților pasionați de lumea antreprenoriatului, care are ca scop dezvoltarea abilităților de gestionare eficientă a finanțelor. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Școala de Valori si se va desfasura online.

Speakerii evenimentului din 4 august 2021:

Benyamin Saeednia

Pasionat de oameni, curios din fire și plin de energie, purtând la brâu o traistă de glumițe și muzică bună, nici nu e de mirare că între Benyamin și training a fost dragoste la prima facilitare. Ba mai mult, toate acestea îi dau încrederea să spună că și-a descoperit acea activitate care îl face să trăiască, în care e iscusit și prin care îi poate ajuta și pe alții.

Benyamin a făcut cunoștință cu voluntariatul și experți din diverse domenii încă din vremea liceului, astfel că a deprins devreme abilități interumane, de leadership și comunicare. Prin urmare, deși tinerel, Benyamin are deja câțiva ani de experiență în calitate de trainer și social media editor, timp în care a lucrat cu copii, elevi, studenți, profesori și business-uri.

În timpul liber îi place la nebunie să citească singur sau în cadrul cercurilor de lectură pe care le-a inițiat, să alerge de plăcere ori la competiții, să plece în felurite călătorii aventuroase fără planuri complicate și să râdă cu prietenii, eventual la un grătar în natură.

Veronica Andrei

Așa cum le transmite și participanților la ateliere, Veronica crede cu tărie ca fiecare dintre noi are în mâini puterea de a da valoare atât propriilor experiențe, dar mai ales a celorlalți.

Cu fiecare proiect în care se implică, profită la maximum de această putere aducând autenticitate, pozitivism și energie pe care sa le dăruiască.

Consideră că valoarea poate fi adusă doar atunci când pui nu doar un strop de pasiune în ceea ce faci, ci o parte din tine, lăsându-ți puternic amprenta.

Urmând formula aceasta, a navigat printr-o diversitate de experiențe, pentru că, așa cum spune ea, cu fiecare descoperire deschizi ferestre către și mai multe căi pe care să le explorezi. Cu acest gând, a profitat de fiecare oportunitate ce i-a ieșit în cale: voluntariate în proiecte și evenimente din diverse domenii, concursuri, cursuri de management, alegerea facultății, proiecte internaționale, culminând cu rolul de trainer pe care îl simte cel mai aproape de ea. De ce? Pentru că fiecare atelier vine cu ceva nou, neprevăzut și nu urmărește o formulă fixă, ci solicită originalitate și adaptabilitate.

Așadar, cu o deschidere remarcabilă către nou și descoperire, Veronica crede că succesul poate fi atins atunci când îmbini utilul cu plăcutul, când îți provoci constant abilitățile și pasiunile și când, în final, aduci valoare experiențelor ce te implică.