ECHIPA

Denisa LAZURCĂ

membru board

Studentă la nivel masterat în cadrul Facultății de Istorie și Filosofie UBB și face parte din Board-ul SAS UBB din 2021. Încă din primii ani de facultate, antreprenoriatul a devenit un domeniu de interes pentru ea, dezvoltand abilitati în acest sens precum managementul, leadershipul, crearea de procese și business know how atat în cadrul asociatiilor studentesti din care a făcut parte (OSUBB, ASPH, OST), pe parcursul mandatului de reprezentant în Consiliul Studențesc al Universității Babes-Bolyai și cu atat mai mult în cadrul echipelor Activize.tech, Cluj Startups și FreshBlood, prin care dezvoltă programe care să ofere suport, resurse, acces la diferite evenimente, rețele și oportunități de investiții pentru fondatorii de startup-uri. Este, de asemenea, un cercetător științific aspirant în socio-antropologie, cu accent pe istoria modei și un ambasador entuziast al inovației culturale. Mai mult, studiile sale sunt completate de experiența sa de lucru în acest domeniu (croitorie, broderie, design de modă) și, desigur, interesul ei pentru moda etică și tehnicile inovatoare. Această pasiune pentru modă și moștenirea culturală alături de valorile sale au condus-o la dorința de a ajuta această industrie prin conștientizare și inovație.

Ovidiu ECHIM

membru board

Student în anul 2 la master, la Facultatea de Studii Europene, specializarea Afaceri Europene si Management de Programe. Face parte din mișcarea studențească de aproximativ 6 ani, activând în diverse structuri la nivel local. Este pasionat de tot ce ține de scrierea de proiecte europene, iar în timpul liber probabil o să îl găsiți la terenul de baschet. Este membru în cadrul bord-ului SAS UBB de peste un an de zile, timp în care a avut ocazia să lucreze cu oameni pasionați de zona antreprenoriatului și să înceapă să pună bazele unui network cu oameni de succes la nivel local, în Cluj-Napoca. De asemenea, a reușit să contribuie cu experiența lui din domeniul antreprenoriatului în cadrul comunității studențești, dar și să crească alături de colegii lui.

Ionuț Porcutan

membru board

Student în anul 2 la master, la Facultatea de Business, specializarea Administrarea afacerilor. Face parte din mișcarea studențească de aproximativ 5 ani, activând în diverse structuri la nivel local și național. Este membru în cadrul bord-ului SAS UBB de peste un an de zile, timp în care a avut ocazia să lucreze cu oameni pasionați de zona antreprenoriatului și să cunoască numeroase persoane care doresc să facă o schimbare în antreprenoriatul românesc.

Teodora Piț

membru board

Este studentă în cadrul Facultății de Istorie și Filosofie. Pasiunea pentru științele umaniste o împletește în ultimii ani cu educația antreprenorială, care poate reprezenta oricând o opțiune pentru viitorul profesional al oricărui tânăr. A început timid, activând în mai multe organizații, asociații, echipe etc. în care și-a dezvoltat spiritul lucrului în echipă, al dezbaterii argumentate și abilități de comunicare socială. De un an face parte din echipa SAS, iar alături de colegi ei a reușit să-i facă și pe alții să conștientizeze importanța educației antreprenoriale pentru reușita în orice domeniu de activitate. Își dorește ca și de acum înainte să împărtășească tinerilor valorile culturii antreprenoriale și să crească împreună generația conștientă că doar îndrăznind va dobândi!

Ionuț Zbranca

membru board

Este membrul echipei Societății Antreprenoriale Studențești din UBB de peste un an de zile. În momentul de față este student în anul I la doctorat și lucrează în cadrul Universității Babeș-Bolyai în implementarea unor proiecte dedicate absolvenților și studenților universității. Este pasionat de voluntariat și activează de 7 ani de zile în ONG-uri, ultimii 6 fiind dedicați miscării studențești, dar și activităților civice. Celelate preocupări au ca punct central cultură, istorie, arhitectură, patrimoniul cultural, muzică, lucru care l-a determinat să lucreze în cadrul mai multor festivaluri și evenimente culturale. A avut oportunitatea de a lucra cu oameni profesioniști și pasionați de domeniul antreprenorial care își dedică timpul și competențele în scopul dezvoltării studenților ce își propun să devină antreprenori.