MISIUNE

Societatea Antreprenorială Studențească a Universității Babeș-Bolyai are scopul de a crea un cadru adecvat de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților Universității Babeș-Bolyai, în primii trei ani de la absolvire.

SAS UBB îşi propune stimularea activităţii antreprenoriale prin

  • programe de mentorat pentru studenții întreprinzători,
  • sesiuni de formare,
  • seminarii și training-uri pentru cei interesați de antreprenoriat,
  • evenimente de networking care să aducă tinerii întreprinzători mai aproape de reprezentanți ai mediului academic, prin sesiuni de consultanță și feedback pentru elaborarea planurilor de afaceri și pregătirea unor prezentări de tip pitch.

 

Echipa de implementare este formată din studenți ai Universității Babeş-Bolyai, cu pregătire academică în diferite domenii, dar și cu experiență în reprezentarea studențească și în organizarea proiectelor studențești.

 

PROIECTE

Tabăra de antreprenoriat

Scopul taberei de antreprenoriat este de a crea contextul potrivit pentru cei interesați să descopere ce înseamnă sa fii un antreprenor și ce presupune dezvoltarea unui startup și se adresează studenților care sunt interesați să-și contureze o idee de afacere și chiar sa o pună în practică.

Citește mai mult »

Entrepreneurship nights

Seria evenimentelor Entrepreneurship Nights este un proiect emblematic al SAS UBB și are scopul de a crea un cadru de dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților universităţii, în primii trei ani de la absolvire.

Citește mai mult »

Eu sunt propriul meu manager

Eu sunt propriul meu manager este un eveniment marca SAS UBB, adresat studenților pasionați de lumea antreprenoriatului, care are ca scop dezvoltarea abilităților de gestionare eficientă a finanțelor. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Școala de Valori.

Citește mai mult »

Entrepreneurship lessons tips and tricks

Seria evenimentelor marca Entrepreneurship Lessons Tips&Tricks are drept scop oferirea de instrumente de management financiar, evidențierea și popularizarea diverselor posibilități de finanțare de tip start-up, al burselor și alte resurse financiare accesibile pentru studenți.

Citește mai mult »