Entrepreneurship Lessons Tricks & Tips

Seria evenimentelor marca Entrepreneurship Lessons Tips&Tricks are drept scop oferirea de instrumente de management financiar, evidențierea și popularizarea diverselor posibilități de finanțare de tip start-up, al burselor și alte resurse financiare accesibile pentru studenți. Această activitate se desfășoară online (pe Zoom), recurent, în funcțiile de call-urile existente si de disponibilitatea specialistilor. Pentru fiecare sesiune realizam și postări online legate de antreprenoriat prin care sporim astfel vizibilitatea, interesul studenților și punem la dispoziție o gamă mai largă de instrumente antreprenoriale.

Mircea Vădan

Pe 4 noiembrie ne întâlnim cu Mircea Vădan să ne prezinte modul in care putem atrage fonduri private de tip venture capital si nu numai pentru proiectele antreprenoriale.

Mircea este implicat în diverse proiecte și comunități legate de ecosistemul startup-urilor. A fondat comunitatea Cluj Startups în 2013 și mai târziu pe FreshBlood.Health și Cluj.AI ca organizații/comunități axate pe domeniu. De asemenea, este implicat în Spherik Accelerator, Fintech.Camp și IT românesc. Jobul de zi cu zi este legat de Activize.Tech, o companie axată pe consultanță pentru corporații, startup-uri, acceleratoare și fonduri de capital de risc.

El lucrează cu echipele de startup pe diverse subiecte, cum ar fi validarea ideilor, modelarea produsului, valorile produsului, strategia de introducere pe piață, dezvoltarea afacerii și investiții. În sectorul software, face parte din TechMatch, o companie axată pe dezvoltarea afacerilor și generarea de lead-uri/recomandări pentru companiile de dezvoltare de software.

Psih. Tania Tamas

În data de 30 noiembrie 2021 am avut invitat pe Tania Tamas, psiholog clinician, atestat de Colegiul Psihologilor din România și are experiență în consilierea de carieră, în cadrul Centrului de Carieră al UBB, precum și în susținerea de workshopuri și traininguri pe teme legate de Time management, productivitate și motivație, gestionarea emoțiilor și a stresului și comunicare eficientă.
Totodată este pasionată de oameni și experiențe noi si considera că fiecare avem un potențial pe care să îl dezvoltăm și o poveste care merită să fie auzită.
Mulțumim Tania pentru ca ne-ai împărtășit cu bucurie tips&tricks in ceea ce priveste comunicarea eficienta cu stakeholderii si nu numai!

Hunnyadi Endre

În 7 octombrie 2021 l-am avut alături de noi pe Hunnyadi Endre.
Endre Hunnyadi este fondator al newsletter-ului Bani Europeni și analist in cadrul departamentul de inovare al Civitta.
El și-a dezvoltat abilitățile în recrutare, cercetare de piață, analiză de date, redactare a ofertelor și planificare strategică atat in cadrul start-up-urilor private cat si a companiilor de consultanță de vârf, iar până acum, entuziasmul său pentru consultanța fondurilor UE a fost asociat cu proiecte uimitoare în mobilitatea asistivă, energia regenerabilă, agricultura și sectorul public.
Mulțumim Endre pentru ca ne-ai împărtășit cu bucurie tips&tricks din experiența ta în atragerea de fonduri europene, scrierea de proiecte si dezvoltarea proiectelor sustenabile!

Ion-Gheorghe Petrovai

În data de 8 iulie 2021, în cadrul webinarului derulat în parteneriat cu FreshBlood si HIVE l-am avut alături pe Ion-Gheorghe Petrovai.
Ion-Gheorghe Petrovai este Project Manager și Co-Founder la FreshBlood HealthTech si are o experienta vasta in ceea ce priveste construirea de startup-uri și proiecte în domeniul sănătății. Astfel, a acceptat invitatia noastra de a ne prezenta provocarile proiectelor antreprenoriale inovatoare in sanatate si ne-a împărtășit din experiența sa în validarea nevoilor, validarea soluțiilor, maparea stakeholder-ilor dar și a managementului proiectelor.
Mulțumim pentru acest reality check in ceea ce priveste sistemul medical si pentru toate sfaturile utile oferite!

Cristian Dascălu

În 12 februarie 2021, în cadrul webinarului derulat în parteneriat cu Cluj HUB l-am avut alături pe Cristian Dascălu.
Ca antreprenor, Cristian Dascălu a co-fondat o serie de afaceri și proiecte importante precum ClujHub, Techcelerator, TEDxCluj, NASA Space Apps Challenge Romania și multe altele. De asemenea, Cristian este și unul din partenerii GapMinder VC unde analizează constant idei de afaceri, împreună cu echipa de investitori.
 Mulțumim pentru toate sfaturile utile oferite!

Florin M. Pop

Joi, 10 septembrie 2020, începând cu ora 10.00, am luat parte la o altă lecție de antreprenoriat, de data aceasta de la un mentor, sau mai bine zis… un altfel de mentor, Florin M. Pop!

Florin M. Pop – Investitor, Mentor, Trainer & Business Adviser, activează de peste 20 de ani în industria investiţiilor şi a consultanţei de business. În ultimii ani a mentorat mulţi tineri antreprenori în dezvoltarea lor şi a afacerilor pe care le gestionează.

Evenimentul a avut loc pe platforma Google Meet.  

Dr. Ion-Gheorghe Petrovai

Primul webinar din 17 august 2020, incepând cu ora 19.00, a avut în dezbatere Tips & Tricks despre intraprenoriat – termenul a pătruns destul de rapid în ultima decadă în rândul antreprenorilor de succes. Conceptul înțeles și pus în practică poate îmbunătăţi vizibil munca sau chiar crește profitabilitatea.

Evenimentul îl a avut ca invitat pe Dr. Ion-Gheorghe Petrovai – cofondator FreshBlood HealthTech, cu o vastă experiență în domenii precum Health, Innovation, eHealth, Startups, Products/Services și care ne va împărtăși din experiența sa pe tema “Intraprenoriat – tips and tricks pentru o carieră dinamică”.

Evenimentul a avut loc pe platforma Google Meet.